Câteva cuvinte despre noiElectrocenterDUE aduce de 12 ani lumină în casele dumneavoastră, dă culoare centrelor comerciale, sprijină industria oferind o infrastructură solidă. Pe scurt ElectrocenterDUE construiește în prezent pentru un viitor strălucit, fie că e vorba de sectorul industrial, comercial sau de viața de zi cu zi.

Datorită logisticii și dotărilor de care dispunem acum, am reușit să executăm instalații electrice de foarte bună calitate și ca o consecință, în foarte scurt timp am depășit recunoașterea performanțelor în cadrul orașului și județului, având lucrări în aproape întreaga țară, dar și în afara granițelor ei. Astfel ne-am dovedit maturizarea profesională și mobilitatea, reușind să venim în sprijinul clienților noștri, pe care ii considerăm parteneri buni, dar și prieteni. Investim continuu, dar credem, și suntem siguri că principala resursă este cea umană. Avem ingineri profesioniști, electricieni și automatiști inovativi, fiind așadar una dintre puținele societăți ce au în portofoliu sisteme de "CASE INTELIGENTE" și BMS (Building Management System) - managementul clădirilor civile și industriale.

De ce să ne alegeți pe noi?De la început am abordat unele valori, cu care ne mândrim şi pe care le aplicăm în cadrul fiecărui proiect la care lucrăm: Responsabilitate. Calitate. Profesionalism. Inovaţie.

Am promovat dintotdeauna conceptul de „Instalaţii electrice profesionale”, venind cu soluţii complete şi la standarde înalte şi oferind proiectarea instalațiilor electrice, furnizarea de materiale electrice, execuția respectivelor instalații, cât și mentenanța ulterior expirării garanției de execuție. Suntem recunoscuţi atât regional, cât şi naţional în domeniul instalațiilor electrice profesionale prin serviciile pe care le oferim. Ne axăm pe crearea unei relaţii de afaceri de lungă durată cu toţi clienţii noștri, prin tratarea lor cu corectitudine, integritate, etică şi respect, ceea sce se poate observa şi prin intermediul portofoliului nostru.

ParteneriContact

ElectrocenterDUE SRL
Baia Mare,B-dul București,nr. 27,et. 1
Cod poștal 430052,județul MM
Telefon/Fax: +4 0262 260 097
Mobil: +4 0729 028 250
E-mail:office@electrocenterdue.ro